Polttari-ideoita Tahkolla

Näissä upeissa Tahkon maisemissa ja monipuolisten ohjelmien parissa polttaritkin onnistuvat mukavasti. Ohjelmapalveluissa löytyy vauhdikasta tarjontaa, mutta myös rauhallisempaa tekemistä. Kerron muutamia ideoita polttariohjelmaan.

Panorama Bar Tahkon rinteiden laella

Erilaiset kisailut ovat kestosuosikki polttareissa. Mikä sen mukavampaa kuin ottaa hieman mittaa toisista ystäväporukan kesken. Tässä muutamia suosituimpia kisailuja polttareihin:
Ohjatut Superkisailut

Hyväntuulinen ja leikkimielinen yhteishenkeä kohottava tiimikisa. Ohjattu kisailu vie tiimit kokeilemaan puiston eri lajeja ja ottamaan mittaa toisista joukkueista ja totta kai hymy huulilla 🙂 Ohjaaja vetää kisailuja, opastaa eri aktiviteeteilla, tsemppaa joukkueita kisa-aikana sekä suorittaa palkintojenjaon kisailujen jälkeen. Ohjaaja voi jakaa myös joukkueet tai ryhmä ilmoittaa joukkuejaon itse. Kesto on 1,5 tuntia, jonka jälkeen voi jäädä vapaasti puistoon. Tämä kisailu sopii kaiken kuntoisille. Plussana säävarmuus, sillä kisat on sisätiloissa!
https://www.tahkoexperience.fi/fi/tuote/170+ohjatut+superkisailut/

Paintball, splättis, värikuulasota

Näistä kisailuista ei vauhtia puutu! 3 km Tahkon ydinkeskustasta löytyy vuonna 2020 uusiksi rakennettu pelikenttä. Tässä lajissa oman porukan kesken saa nauttia hauskasta ja vauhdikkaasta meiningistä ulkoilmassa. Mustelmaherkille tiedoksi, että paintball-aseet on vaihdettu 50 cal, joiden osuma ei tuota kipeitä mustelmia. Lue lisää:
https://www.tahkoexperience.fi/fi/tuote/14+paintball+tahkolla/

Savolaiset Olympialaiset
Tahkon klassikkolaji, ulkona kisattava kisailu ei vaadi kuntoa, mutta yhteistyötä ja hyvää tuuria kylläkin 🙂 Plussana mm. että laji sopii isommallekin ryhmälle ja kaiken kuntoisille. Tästä voit kurkata mistä on kyse: https://www.tahkoexperience.fi/fi/tuote/57+savolaiset+olympialaiset/

Farmin vahvin
Farmin Vahvin kisataan kotieläinpiha Tahko Farmilla. Ohjelmassa mitataan yksilön/ryhmän vahvuutta mm. tiedossa, voimassa, tekniikassa, nopeudessa ja tarkkuudessa. Ryhmän jäsenet ottavat mittaa toisistaan yllätyksellisillä ja hauskoilla tehtävärasteilla aidossa farmiympäristössä eikä niin ryppyotsaisen tuomariston arvioivan silmän alla 🙂 Ohjelma räätälöidään jokaiselle ryhmälle sopivaksi, sopii myös isoille ryhmille.
https://www.tahkoexperience.fi/fi/tuote/245+farmin+vahvin+-ohjelma/

Polttareissa tervetulleita ovat lajit, joissa polttarisankari voidaan yllättää. Yksi suosituimmista yksilölajeista Tahkolla on Movie Guns -ammunta-paketit, joissa pääsee ampumaan elokuvista tutuilla aseilla. Ammunta tapahtuu Tahkon läheisyydessä sijaitsevalla ampuradalla valvojan ohjauksessa. Ammunta on useille kiinnostava laji, jota pääsee harvoin kokeilemaan. Kuka tahansa voi olla MESTARIAMPUJA, osuminen on paljolti kiinni keskittymisestä. Laji tarjoaa joka tapauksessa kaikille uusia onnistumisen elämyksiä.
Movie Guns https://www.tahkoexperience.fi/fi/tuote/4+movie+guns+++elokuva+aseet/
Movie Guns Extented
https://www.tahkoexperience.fi/fi/tuote/33+movie+guns+extented/

Super Cornerin trapetsihyppy

Trapetsihyppy voidaan liittää osaksi aiemmin yllä mainittuja Super Cornerin Superkisailuja tai varata erikseen. Kyseessä on köysivarmistettu soolohyppy trapetsikapulaan noin 5 metrin korkeudessa ja vapaa laskeutuminen alas köyden varassa. Hyppääjän annetaan hypätä 2-4 kertaa hänen niin halutessaan, jolloin ehtii saada paremmin valokuvia muistoksi.

Rauhallisempaan menoon suosittelemme mm. melontaa, joko ohjattuna retkenä tai kanootteja vuokraten. Melonta sopii myös vauhdikkaamman menon vastapainoksi, vaikkapa paintball-pelien jälkeen.
Melonta https://www.tahkoexperience.fi/fi/melonta/

Pienen automatkan päässä Tahkolta löytyy myös Huovutusstudio. Huovutuskurssilla pääsee tutustumaan huovutuksen maailmaan, oppii uusia taitoja, pääsee luomaan uutta ja saavuttaa samalla mielenrauhaa. Huopastudion rauhoittavassa miljöössä kiireet unohtuu. Kurssille tullessa ei tarvitse osata huovuttaa. Kurssilla voi valmistaa vaikka huopatyön muistoksi polttarisankarille. Eräs ryhmämme päätti teeman, joka on lähellä päivänsankarin sydäntä ja ryhmä valmisti tähän liittyen huopataulun. Huovutus on mahdollista järjestää osin myös Tahkolla, aikaa kannattaa varata noin 4-5 tuntia.
Lue lisää https://www.tahkoexperience.fi/fi/tuote/26+huovutuskurssit/

Tässä oli näin kevään aluksi muutama vinkki polttareihin. Lisäksi majoitus, ruoka, sauna, palju jne. näistä riittää aihetta tuleviin blogikirjoituksiin, myöskään aktiviteetit ei vielä suinkaan olleet kaikki tässä, eli jatkoa seuraa näidenkin osalta 🙂 Tahko taipuu moneen ja polttareissakin moniin mieltymyksiin, rauhallista ja vauhdikasta, hemmottelua ja rentoutumista.

Mitkä ovat sinun suosikkejasi näistä lajeista? Onko jotain lajeja/tekemistä mitä kaipaat Tahkon tarjontaan? Heitä kommentti kommenttikenttään!

Teija
Yrittäjä, Tahko Experience Oy

teija@tahkoexperience.fi

View posts by teija@tahkoexperience.fi
Kirjoittaja on Tahko Experience Oy:n yrittäjä. Välitämme Tahkon palvelut ja toteutamme tilaisuutenne Tahkolla. Lisäksi toimimme Tahkolla yritysten apuna monipuolisesti, markkinoinnista mökkihuoltoon, sisällöntuotannosta asiakaspalveluun. Tahko Experience tuntee Tahkon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top