Tahko Juhannusta juhlitaan 24.-26.6.2021

Iloisia uutisia Tahkolta!

EDIT 21.4.2021 Tahko Juhannus on siirretty vuoteen 2022 koronatilanteen vuoksi! Lisätiedot: https://tahkojuhannus.fi/tahko-juhannusta-ei-voida-jarjestaa-tana-kesana-koronatilanteen-vuoksi-katseet-kohti-juhannusta-2022/

Tahko Juhannuksen organisaatio on julkaissut ensi kesän ensimmäisiä artisteja Tahko Juhannukseen 2021.

Monia Tahkonkin tapahtumia on jouduttu perumaan tämän vuoden aikana, harmillista mutta samalla ymmärrettävää. Onkin ilo suunnata katseita ensi kesään. Ja lippuja voi ostaa vaikka pukinkonttiin virtuaalijoulupukin toimitukseen 😉
Jo ensimmäiset artistijulkaisut lupaavat paljon. Tässä Tahko Juhannus 2021-tiedote kokonaisuudessaan:

”TIEDOTE

Vapaa julkaistavaksi: 4.12.2020 klo 9

TAHKO JUHANNUKSESSA MUKANA MUSIIKKIKENTÄN VUODEN SENSAATIO

  • Ensimmäisiin kiinnityksiin kuuluvat BEHM, Teflon Brothers, Ellinoora, Kaija Koo sekä ABREU
  • Festivaaliliput ja VIP-liput avattu myyntiin
  • Tahko Juhannus seuraavan kerran Tahko Event Parkissa 24.-26.6.2021

Tahko Juhannuksen artistikaartiin on kiinnitetty huippunimiä, ja festareilla tullaankin näkemään timanttinen kattaus kotimaista musiikkia rennosta bilemusiikista pirskahtelevaan poppiin. Mukana 2021 festivaalilla on sensaatiomaiseen suosioon noussut kiehtova laulaja ja lauluntekijä BEHM, supersuosittu Kaija Koo ja tänä vuonna Vuoden naissolistiksi Emma Gaalassa palkittu Ellinoora. Bileet nostavat viimeistään kattoon juhlatunnelman luovat Teflon Brothers sekä energisestä lavashow’staan tunnettu ABREU. Lisää ohjelmaa julkaistaan vuoden 2021 puolella.

Tahko Juhannus juhlitaan Tahko Event Parkissa jo kuudetta kertaa. Kesällä 2019 juhannusta juhli kolmen päivän aikana yhteensä 14 000 kävijää. Tahko on ollut perinteinen juhannuksenviettokohde Pohjois-Savossa jo vuosien ajan, ja alue kasvattaa vetovoimaisuuttaan vuosi vuodelta. ”Kesälle 2021 toteutamme alueen majoitusyrittäjien kanssa sekä NRJ-yhteistyöllä upean festarikokemuksen kesän kuumimmalla afterski-tunnelmalla. Tahkon massiivinen yli 8500 hengen majoituskapasiteetti houkuttelee laatutietoisia juhlijoita sviitteihin ja hotellihuoneisiin, bileporukoita mökeille sekä perinteisiä festarikävijöitä leirintäalueelle.” kertoo tapahtumapäällikkö Allu Koskinen. ”On upeaa tarjota monipuolinen kattaus niin musiikillisesti kuin palvelutarjonnaltaankin juhannusjuhlijoille”, Koskinen jatkaa.

Kuluneen syksyn aikana ensi vuoden tapahtumaa on ehditty suunnitella ja kehittää järjestelmällisesti.
Tahko Juhannuksen turvallisuustoimenpiteisiin tulee kuulumaan myös yhteystietojen kerääminen osana lipunmyyntiä, jotta festivaali pystyy tiedottamaan mahdollisista järjestämiseen liittyvistä muutoksista sekä informoimaan erityisesti turvallisuuteen liittyvistä seikoista mahdollisimman nopeasti ja avoimesti. Asiakastietoja ei tulla käyttämään markkinointitarkoituksiin, vaan niiden avulla palvellaan asiakkaita.
Tahko Juhannuksessa 2021 tullaan kiinnittämään erityistä huomiota tapahtuman turvallisuuteen, ja alueen siisteyteen ja vastuullisuuteen.  Lisää aiheesta tapahtuman sivuilta tahkojuhannus.fi/ukk.

Tahko Juhannus 24.-26.6.2021
Ensi vuoden kolmen päivän festari- ja VIP-liput ovat nyt myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. K-18.
Lippujen hinnat:
3 päivän festarilippu 120 €
3 päivän VIP-lippu 195 €

www.tahkojuhannus.fi
Facebook: www.facebook.com/tahkojuhannus, Instagram: @tahkojuhannus

Lisätiedot:  

Festivaalipäällikkö Allu Koskinen, puh. 050 436 8322, allu@tahkojuhannus.fi
Promoottori Janne Tamminen, puh. 0400 588 510, janne.tamminen@nelonenmedia.fi

Nelonen Media Live Oy on tapahtumatuotantoon erikoistunut yritys, joka tuottaa tapahtumia, festivaaleja ja konsertteja eri puolella Suomea. Nelonen Media Liven tuottamia festivaaleja ovat mm. Rockfest, Himos Juhannus, Suomipop Festivaalit Jyväskylässä ja Oulussa sekä Kuopiorock -festivaali. Nelonen Media Live on osa Sanoma-konsernia. ”

teija@tahkoexperience.fi

View posts by teija@tahkoexperience.fi
Kirjoittaja on Tahko Experience Oy:n yrittäjä. Välitämme Tahkon palvelut ja toteutamme tilaisuutenne Tahkolla. Lisäksi toimimme Tahkolla yritysten apuna monipuolisesti, markkinoinnista mökkihuoltoon, sisällöntuotannosta asiakaspalveluun. Tahko Experience tuntee Tahkon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top