Pikkujoulut Tahkolla

Pikkujoulut Tahkolla – kaikkea paitsi tylsää

Otsikon fraasi pitää paikkansa, sillä Tahkon aktiviteettitarjonta on monipuolistunut entisestään. Pikkujoulut Tahkolla voi alkaa vaikkapa mönkijän selästä käsin safarilla, hauskoilla joukkuelajeilla säävarmasti sisätiloissa tai raittiista ulkoilmasta nauttien, myös jotain uutta kokeillen tai elämyksiä maistaen.
Pikkujouluinen päivä jatkuu aktiviteetin jälkeen rentoutuen mökillä tai hotellilla. Saunominen rentouttaa sopivasti ennen illallista. Tahkolla saunomiseen löytyy erilaisia mahdollisuuksia, kuten Mualiman Sauna rinteiden päällä tai erikseen vuokrattavat saunat, lisäksi Tahkon mökeissä löytyy mukavia saunatiloja saunaosastoineen, puulla tai sähköllä lämpiäviä.
Illan kruunaa maistuva ruoka ja viihdyttävä ohjelma. Ravintolat rakentavat pikkujoulumenujaan ja esiintyjiä varmistellaan. Mm. Syvärin Kunkku on jo varmistanut esiintyjiä: 16.11. Kake Randelin, 23.11. Petri Nygård, 1.12. Oku Luukkainen Tour ….

Entä jos pitäisikin toisenlaiset pikkujoulut?

Super-Päivä SuperCorner Tahko
Tahkolle tulleen SuperCorner sisäliikuntapuiston myötä on mahdollisuus järjestää pikkujoulujen merkeissä myös yritysten henkilöstön ja perheen yhteinen viihteellisen liikunnan päivä, nk. SuperPark-päivä. Yrityksen perhepäivä ei huomioi vain työntekijöitä, asiakkaita tai kumppaneita, vaan myös heidän rakkaimpansa. Koko perheen SuperPark-päivän parasta antia on yhteinen ilo, joka välittyy ja tarttuu paitsi lapsista aikuisiin, myös toisin päin!
Perhepäivä onnistuu myös yksityistilaisuutena SuperCornerissa ja onkin vip-tason kokemus! Voit varata SuperCorner -puiston yksityiskäyttöön puiston aukiolojen ulkopuolella tai vaikka koko päiväksi.
Päivä voisi alkaa yhteiskuljetuksella Tahko Spalle, jossa henkilökunta ottaa ryhmän vastaan. Tämän jälkeen ilo irti puistossa, oppaiden ohjauksessa alkuun, kisaillen ja temputellen. Välissä ruokailu saman katon alla ravintolassa, jonka jälkeen puistossa voisi jatkaa päivää vapaasti peuhaten. Tahko Span kylpylä ja keilahalli sekä kuntosali mahdollistavat monipuolisen kattauksen, jokaiselle löytyy varmasti jotakin.
Majoitus järjestyy kätevästi isoillekin ryhmille, joten kaikki  pääsee mukaan viihtymään!

Tässä joitakin ideoita pikkujouluihin

Tahko mönkijän selästä käsin

Efatbikeja – Tahko Safareilta retket ja vuokraus ympäri vuoden

Hauskoja lajeja joukkueittain – ennen pikkujouluiltaa mukava tapa herätellä porukka tunnelmaan joko ulkona tai sisätiloissa

Superkisailut – SuperCorner Tahkon kisailut sisätiloissaSavolaiset Olympialaiset – ulkona tekemistä

Suunnistusta Savolaisittain – reippailua ulkoilmassa, leikkimieliset kisailut ja tauolla lämpimät glögit

Elämyksiä aisteille
Viinitasting – sopii hienosti pikkujouluihin, vaikkapa illallista odotellessa

Saunavuokraus
Mualiman sauna – lempeitä löylyjä Tahkon huipulla, pulahda paljuun ja  yhdistä illallinen viereiseen Pehkubaariin
Tahkotours sauna – tasokas tilaussauna Tahko Tours -lomakylässä, yhdistä majoitus ja illallinen Ravintola Lakefordiaa
Paljut mökille – uusi ulottuvuus saunomiseen, paljut mökille
Ei muuta kuin iloista pikkujoulujen suunnittelua, me täällä Tahkolla autamme mielellämme järjestelyissä!
Teija

teija@tahkoexperience.fi

View posts by teija@tahkoexperience.fi
Kirjoittaja on Tahko Experience Oy:n yrittäjä. Välitämme Tahkon palvelut ja toteutamme tilaisuutenne Tahkolla. Lisäksi toimimme Tahkolla yritysten apuna monipuolisesti, markkinoinnista mökkihuoltoon, sisällöntuotannosta asiakaspalveluun. Tahko Experience tuntee Tahkon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top